+ 86 17602151636

Kabeh Kategori
EN

Sampeyan kene: Omah>Product>Plate Pluru>Plato Plato

Contact Us

+ 86 17602151636

+ 86 17602151636

deekon01@deekongroup.com

Kamar K, Tingkat 4, Bangunan 9, No.1188 Jalan Lianhang, Kecamatan Minhang, Shanghai, 201112, China

Ndeleng Liyane
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577683803131120.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577683802634857.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577683803960183.jpg

Plato Tembok Paling murah

SKU : DKBEP-01

Status stock : Ing Simpenan, Siap Kapal.

** Plate Plate **

$ 69.90$65.90$ 59.90
1-10 PCS 10-100 PCS ≥ 100 PCS

Cathetan: Rega yaiku rega FOB China, ora kalebu biaya pengiriman.

Klik kene, kanggo mriksa biaya pengiriman.

  • Description

  • Specifications Technical

  • Inquiry

DESCRIPTION

** Plato Tembungku Paling murah ing Donya

Piring Keramik Tingkat Dhuwur - Bisa Nguji Kabeh Uji Lab

Plataran Keramik Armor Hard level of Deekon Level IV nyedhiyakake perlindungan proteksi NIJ Level IV. (Klik ing kene kanggo ngerti level peluru). Plat Deekon Bulletproof wis diprodhuksi saka keramik kelas tinggi lan UHMWPE kanggo nyedhiyani pangayoman sing sampeyan bisa dipercaya. Rated Stand-alone lan multi-hit saged plato iki dirancang kanggo ngalahake ancaman bedhil nganti 7.62x51, 7.62x39, 5.56x45, 7.62x63, 7.62x54R lan pistol saka kaliber. Plato Deekon Bulletproof bisa ngliwati kabeh tes lab internasional. Sampel tes bisa diwenehake!

Plato Paling Bulletproof karo Kontrol Kualitas Paling Apik Plato Deeton Bulletproof diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas kelas ndhuwur. Keramik kasebut digawe ing pabrik dhewe lan kabeh keramik wis dipriksa karo scanner sadurunge nglumpuk dadi Platu Tembok Deekon sing lengkap. Pinggir saben Bulletproof Deekon duwe nomer serial sing unik.

Piring Tembok Sing Paling Apik kanthi rega sing ora dipercaya. Plate Deekon Bulletproof menehi account anyar, Level IV (4) Plat peluru peluru sing Alor mung $ 59.9. Dipercaya para pelanggan saka luwih saka 60 negara, kabukten bisa nylametake, lan regane sing paling apik ing piring hard, Deekon minangka peluru peluru paling apik sing sampeyan pengin. Kabeh wong bisa duwe Plateproof Deekon Bulletproof.

Specifications Technical

Fitur

  • NIJ Tingkat IV STAND SATU
  • Digawe karo Alumina + UHMWPE
  • Para penembak ngethok kanggo nambah gerakan
  • Cahaya tahan lan poliester tahan banyu
  • Anti spall
  • Nglengkel kanggo nutup kepenak
  • Ketebalan 23mm
  • Bobot 2.73 kg
  • Ukuran: 25 x30 cm w tukang nembak ngethok

WARANTI

Garansi Produsèn 5 taun ing kabeh panel lan piring balistik.
2 Garansi taun kabeh operator.




PANALITEN