+ 86 17602151636

Kabeh Kategori
EN

Sampeyan kene: Omah>Product>Perisai peluru

Contact Us

+ 86 17602151636

+ 86 17602151636

deekon01@deekongroup.com

Kamar K, Tingkat 4, Bangunan 9, No.1188 Jalan Lianhang, Kecamatan Minhang, Shanghai, 201112, China

Ndeleng Liyane
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577688787332597.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577688787516401.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577688787157787.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577688789674706.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577688789700573.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577688789490011.jpg

Perisaran Peluru Paling murah

  • Description

  • Specifications Technical

  • Inquiry

DESCRIPTION

Tingkat III / Tingkat IV - Bisa Nguji Kabeh Jenis Tes Lab

Deekon Bulletproof Shield nawakake pangayoman NIJ Level III / Level IV. (Klik ing kene kanggo ngerti level peluru). Deekon Bulletproof tameng wis diprodhuksi saka keramik kelas dhuwur lan UHMWPE kanggo nyedhiyani pangayoman sing bisa dipercaya. Perisai iki dirancang kanggo ngalahake ancaman bedhil nganti 7.62x51, 7.62x39, 5.56x45, 7.62x63, 7.62x54R lan pistol saka kaliber. Deekon Bulletproof Shield bisa ngliwati kabeh jenis tes lab internasional. Sampel tes bisa diwenehake!

Shieldet Peluru Paling Apik kanthi Kontrol Kualitas Paling Apik. Deekon Bulletproof Shield diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas kelas ndhuwur. Keramik kasebut digawe ing pabrik dhewe lan kabeh keramik wis dipriksa karo scanner sadurunge nglumpukake menyang Deekon Bulletproof Shield lengkap.

Perisaran Bantheng Agung kanthi rega sing ora dipercaya. Deekon Bulletproof Shield nawakake tameng peluru peluru anyar, Level III / Level IV. (Hubungi hubungi spesifikasi sing njaluk supaya ngerti rega). Dipercaya para pelanggan saka luwih saka 60 negara, sing kabukten bisa nylametake, lan nilai paling apik kanggo waja kanthi keras, Deekon minangka tameng peluru paling apik sing sampeyan pengin. Kabeh wong bisa duwe Deekon Bulletproof Shield.

Specifications Technical

Fitur

NIJ Tingkat III / Tingkat IV

Dibangun nganggo Keramik + UHMWPE

Ukuran: kaya panjalukmu

Bobot: gumantung saka ukuran tameng

Panutup Kayu: Kain nilon, tahan banyu lan geni

Sistem Ngalahake: gagang baja Stanless

WARANTI

Garansi Produsèn 5 taun ing kabeh panel lan piring balistik.

PANALITEN
Contact Us