+ 86 17602151636

Kabeh Kategori
EN

Sampeyan kene: Omah>Product>Vest Bulletproof>Vest Sambung

Contact Us

+ 86 17602151636

+ 86 17602151636

deekon01@deekongroup.com

Kamar K, Tingkat 4, Bangunan 9, No.1188 Jalan Lianhang, Kecamatan Minhang, Shanghai, 201112, China

Ndeleng Liyane
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1579139564918439.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1579139564205458.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1579139565662435.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1579139576144335.jpg

New Design Concealable Ballistic Vest

SKU : DKBEP-02

** Plate Plate **

$ 119.9$109.9$ 99.9
1-10 PCS 10-100 PCS ≥ 100 PCS

Cathetan: Rega yaiku rega FOB China, ora kalebu biaya pengiriman.

Klik kene, kanggo mriksa biaya pengiriman.

  • Description

  • Specifications Technical

  • Packaging & Shipping

  • Inquiry

DESCRIPTION

Ballistic Vest

Vest Bulletproof - Bisa Nguji Kabeh Tes Lab ngadeg

Deekon Level IIIA Bueeltproof Vest nawakake proteksi NIJ Level IIIA. (Klik ing kene kanggo ngerti level peluru). Deekon Bulletproof Vest wis diprodhuksi saka UHMWPE utawa KEVLAR kelas dhuwur kanggo menehi pangayoman sing bisa dipercaya. Rompi peluru iki wis diuji lan disetujoni kanggo standar NJ 0101.06, sing bisa mandheg 9mm lan Magnet .44. Yen sampeyan pengin mutusake manawa sampeyan pengin perlindungan saka bedhil utawa senapan sing luwih abot, sampeyan kudu entuk piring balistik. Banjur Deekon Bulletproof Vest bisa nganti 7.62x51, 7.62x39, 5.56x45, 7.62x63, 7.62x54R lan pistol apa wae kaliber . Deekon Bulletproof Vest bisa ngliwati kabeh jenis tes lab internasional. Sampel tes bisa diwenehake!

Vest Bullet Paling Apik kanthi Kontrol Kualitas Paling Apik.

Deekon Bulletproof Vest diproduksi kanthi dipriksa karo scanner sadurunge dipasang dadi Deekon Bulletproof Vest lengkap. Saben Deekon Bulletproof Vest duwe nomer serial sing unik. Yen luwih seneng KEVLAR Bulletproof Vest, kita bakal tuku bahan saka DuPont.

Vest Bullet tahan gedhe kanthi regane ora dipercaya.

Dipercaya dening pelanggan saka luwih saka 60 negara, kabukten bisa nylametake, lan regane sing paling apik kanggo materi sing angel, Deekon minangka rompi peluru paling apik sing sampeyan pengin. Saben wong duwe Deeston Bulletproof Vest.


Specifications Technical

Peluru, serangan & tahan slash!

Digawe nganggo para-aramid khusus

Sinambi sinom

Engineered kanggo comfort lan maneuverability

Carrier poliester tahan banyu kanthi mandeg rip

Pintu lan bahu sing bisa diatur kanthi bener karo pengikat merek VELCRO sing duwe profil dhuwur


FAQ:

Sampeyan bisa nggawe rompi ukuran khusus?

Yen perusahaan sampeyan menehi luwih saka 100 rompi peluru PCS, ukuran bisa disesuaikan. Nanging yen mung mbutuhake siji rompi balistik, ukuran ora bisa disesuaikan. Becasue Deekon Rompi peluru digawe saka kain luwih saka 60 lembar, saengga nggawe ukuran siaran sing larang banget kanggo pelanggan.

Apa level proteksi sing dipilih kanggo rompi sampeyan lan ngapa?

Kita milih rompi NIJ Level IIIA (3A). Dompet iki luwih nglindhungi tinimbang rompi level I (1), tingkat IIA (2A) utawa II (2) nanging ing ngisor level pangayoman saka level III (3) lan rompi IV (4). Rompi Level IIIA (3A) bakal nglindhungi sampeyan saka kabeh babak tangan. Iki diuji nganti pirang-pirang bunder .44 jaket logam logam Magnum sing lengkap. Peluru sing gedhe lan kuat iki bakal gampang mateni sampeyan yen ora nganggo rompi.

Apa bahan balistik digawe saka sampeyan?

Panel balistik digawe saka Polyethylene Berat Molekular Tinggi (UHMWPE utawa Polyethylene Kekuwatan Tinggi). Umume manufaktur rompi peluru wis pindah ngluwihi Kevlar dadi bahan sing luwih kuwat lan bisa uga.

Suwene suwene rompi peluru ora tahan?

Dawa layanan umume ditrima yaiku 5 taun, nanging kita durung nate ndeleng data ilmiah sing kasedhiya. Dheweke bisa uga efektif sajrone 5 taun, nanging ora ana sing nglakokake tes kanggo nemtokake manawa iki bener. Penelitian menyang bahan sing digunakake bakal nuduhake luwih dawa yen tetep garing lan ora srengenge, nanging tes kanggo mbuktekake yen rompi tahan lama sajrone limang taun ora ana.

Apa wae sing kudu dak lakoni karo rompi peluru?

Sampeyan ora kudu njupuk sisipan lan ninggalake srengenge. Iki bakal ngrusak kinerja rompi kasebut.

Sapa sing tuku rompi iki?

We adol rompi utamane kanggo wong sing manggon, muter, lan kerja ing lingkungan sing potensial. Klompok Deekon duwe pengalaman 14 taun kanggo nggawe rompi peluru peluru kanggo pelanggan saka luwih saka 60 negara. Kita minangka salah sawijining supplier produk peluru paling gedhe kanggo tentara China, polisi bersenjata lan departemen polisi.

Apa sampeyan nguji rompi kasebut dhewe?

Ing China, hukum kita nglarang warga kanggo nggawa bedhil. dadi ora ana sebab kanggo kita nganggo siji sajrone proses tes kasebut. Nanging kita duwe akeh laporan uji coba saka laboratorium Cina lan Amerika. Mangga priksa lampiran sawetara laporan. Sampel uga bisa diwenehake kanggo nyoba dhewe ing negara sampeyan.

Apa sampeyan adol warna liyane?

Yen perusahaan sampeyan menehi luwih saka 100 rompi peluru PCS, warna bisa disesuaikan. Nanging yen mung mbutuhake siji rompi balistik, kita mung adol ireng. Kita nindakake iki kanggo nggampangake manufaktur. Iki supaya rega ora ngandel.



Packaging & Shipping

5 PCS PER CARTON
CARTON MEAS .: 108 * 40 * 30CM

PANALITEN