+ 86 17602151636

Kabeh Kategori
EN

Sampeyan kene: Omah>Product>Helmet peluru>Helmet FAST

Contact Us

+ 86 17602151636

+ 86 17602151636

deekon01@deekongroup.com

Kamar K, Tingkat 4, Bangunan 9, No.1188 Jalan Lianhang, Kecamatan Minhang, Shanghai, 201112, China

Ndeleng Liyane
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577682871390355.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577682871100398.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577682871465004.jpg

Helmet sing paling apik

Helm karo Kevlar

Nglindhungi peluru, shrapnel & fragmen

Nduwe stabilitas struktural

Nduwe ubah bentuk rai maneh sing kurang

Duwe stabilitas jangka panjang

Helm nganggo UHMWPE

Konstruksi lapisan hibrida kanthi Upoliethelin bobot ltra-high-molekular (UHMWPE) inti

Desain profil kurang

Digawe kanggo kepenak

Kompatibilitas karo NVG, Masker Chem / Bio lan piranti komunikasi

Nawakake pangayoman dampak sing ora ana regane lan perangkat keras sing digawe balistik

Gaya potongan 3 menehi pilihan jangkoan variabel

  • Description

  • Specifications Technical

  • Packaging & Shipping

  • Inquiry

DESCRIPTION

** Helmet tahan paling murah ing Donya

NIJ 0106.01 IIIA Helet tahan Peluru- Bisa Liwat Kabeh Tes Lab

Deekon Bulletproof Helmet nawakake pangayoman NIJ 0106.01 IIIA. (Klik ing kene kanggo ngerti level peluru). Helm balistik iki wis diuji lan disetujoni kanggo standar NJ 0106.01, sing bisa mandheg 9mm lan .44 Magnum. Kejabi tes iki, helem bukti peluru uga diuji lan disetujoni kanggo V50 miturut STANAG2920, yaiku standar NATO kanggo bahan bukti peluru. Deekon Bulletproof Helmet bisa ngliwati kabeh jenis tes lab internasional. Sampel tes bisa diwenehake!

Helmet tahan Helet paling apik kanthi Kontrol Kualitas Paling Apik. Helikopter Deekon Bulletproof diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas kelas ndhuwur. UHMWPE digawe ing pabrik dhewe lan kabeh proses wis dipriksa karo scanner sadurunge nglumpuk dadi Helmet tahan Deekon Bulletproof.

Helmet Bantheng Agung kanthi rega sing ora dipercaya. Deekon Bulletproof Helmet nawakake account anyar, NIJ 0106.01 IIIA helm tahan peluru kanthi rega $ 99. Dipercaya para pelanggan saka luwih saka 60 negara, kabukten bisa nylametake, lan regane sing paling apik ing piring hard, Deekon minangka helem peluru paling apik sing sampeyan pengin. Kabeh wong bisa mbayar Helmet Deekon Bulletproof.


Specifications Technical

Tingkat Perlindhungan: NIJ IIIA 9mm lan .44 magnum

4 Sistem Suspensi Titik

Elingi nggunakake peralatan umum

Cat Epoxy

Sistem Harness Fleksibel

Kestabilitas sing ditingkatake lan tahan rol

Tekan macem-macem ukuran sirah

SizeSML
Sirah Kepala (cm)54-55
56-5758-59
UHMWPE Bobot (kg)1.35 ± 0.051.5 ± 0.051.55 ± 0.05
Kevlar Bobot (kg)1.4 ± 0.051.55 ± 0.051.6 ± 0.05




Packaging & Shipping

28 * 26 * 19cm, 1pcs / kothak

PANALITEN