+ 86 17602151636

Kabeh Kategori
EN

Sampeyan kene: Omah>Product>Plate Pluru>Plato karbida silikon

Contact Us

+ 86 17602151636

+ 86 17602151636

deekon01@deekongroup.com

Kamar K, Tingkat 4, Bangunan 9, No.1188 Jalan Lianhang, Kecamatan Minhang, Shanghai, 201112, China

Ndeleng Liyane
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577684277901286.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577684277408994.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577684277886896.jpg

Plato tahan silikon Auto Level IV

  • Description

  • Specifications Technical

  • Inquiry

DESCRIPTION

** Plato Tembungku Paling murah ing Donya

Piring Keramik Tingkat Dhuwur - Bisa Nguji Kabeh Uji Lab

Plataran Keramik Armor Hard level of Deekon Level IV nyedhiyakake perlindungan proteksi NIJ Level IV. (Klik ing kene kanggo ngerti level peluru). Plat Deekon Bulletproof wis diprodhuksi saka keramik kelas tinggi lan UHMWPE kanggo nyedhiyani pangayoman sing sampeyan bisa dipercaya. Rated Stand-alone lan multi-hit saged plato iki dirancang kanggo ngalahake ancaman bedhil nganti 7.62x51, 7.62x39, 5.56x45, 7.62x63, 7.62x54R lan pistol saka kaliber. Plato Deekon Bulletproof bisa ngliwati kabeh tes lab internasional. Sampel tes bisa diwenehake!

Plato Paling Bulletproof karo Kontrol Kualitas Paling Apik Plato Deeton Bulletproof diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas kelas ndhuwur. Keramik kasebut digawe ing pabrik dhewe lan kabeh keramik wis dipriksa karo scanner sadurunge nglumpuk dadi Platu Tembok Deekon sing lengkap. Pinggir saben Bulletproof Deekon duwe nomer serial sing unik.

Piring Tembok Sing Paling Apik kanthi rega sing ora dipercaya. The Deekon Bulletproof Plate trusted by customers from more than 60 countries, proven to save lives, and the best value in hard plate, Deekon is the best bulletproof plate you want. Everyone can afford the Deekon Bulletproof Plate.

Specifications Technical

Fitur

  • NIJ Tingkat IV STAND SATU
  • Constructed with Silicon Carbide + UHMWPE
  • Para penembak ngethok kanggo nambah gerakan
  • Cahaya tahan lan poliester tahan banyu
  • Anti spall
  • Nglengkel kanggo nutup kepenak
  • Ketebalan 24mm
  • Bobot 2.39 kg
  • Ukuran: 25 x30 cm w tukang nembak ngethok

WARANTI

Garansi Produsèn 5 taun ing kabeh panel lan piring balistik.
2 Garansi taun kabeh operator.

PANALITEN