+ 86 17602151636

Kabeh Kategori
EN

Sampeyan kene: Omah>Taktis Vest

Products

    Contact Us

    + 86 17602151636

    + 86 17602151636

    deekon01@deekongroup.com

    Kamar K, Tingkat 4, Bangunan 9, No.1188 Jalan Lianhang, Kecamatan Minhang, Shanghai, 201112, China

    Ndeleng Liyane
    • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1581493125403125.jpg
    • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1581493125776250.jpg
    • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1581493125897586.jpg
    • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1581493126225769.jpg
    • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1581493126761311.jpg
    • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1581493126383397.jpg
    • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1581493128495716.jpg

    Green Color Military Tactical Vest with Bullet Pouches

    Perlindhungan Taktikal Vest

    Gear Taktikal Multifunction

    Sistem molle

    • Description

    • Specifications Technical

    • Packaging & Shipping

    • Inquiry

    DESCRIPTION

    Green Color Military Tactical Vest with Bullet Pouches

    Ngadeg Vest Taktis - Kualitas Khusus Bunder sing bisa dieling-eling lan bisa dicuci.

    The Deekon Tactical Combat Vests have been manufactured from the high grade 1000D oxford fabric. All the items are made of the finest, premium quality oxford fabric, stitching into durable tactical vest that will wear softly through endless washings. It has properties from chemical fibers and natural fiber which make it remarkable at fabricstrength, abrasion resistance, crease and heat resistance. So it is an ideal environment-friendly fabric. 

    Sehat Taktik Paling Apik kanthi Kontrol Kualitas Paling Apik

    The Deekon Tactical Vest diproduksi kanthi dipriksa karo scanner sadurunge dirakit dadi Deekon Tactical Vest lengkap. Saben Deekon Tactical Vest duwe nomer serial sing unik.

    Vest Tactical Vest ing Harga sing Ora dipercaya.

    Dipercaya dening pelanggan saka luwih saka 60 negara, sing kabukten bisa nylametake, lan regane sing paling apik kanggo materi sing angel, Deekon minangka taktik paling apik sing sampeyan pengin. Saben wong entuk Deeston Taktik Vest.

    Specifications Technical

    Fitur

    • Kain sing ramah lingkungan.

    Duwe sifat saka serat kimia lan serat alami sing ndadekake luar biasa ing kain kain, resistansi abrasi, crease lan resistensi panas. Dadi, minangka kain sing ramah lingkungan. 

    • Fungsi taktis. 

    Sistem MOLLE kanggo aksesoris sing perlu kanggo wong sing nganggo. 

    Sistem pembebasan Qucik sing bisa ngirit wektu nganggo rompi taktis

    • Kekahanan. 

    The outer coat's made from reliable POLY/COTTON/NYLON/CORDURA, which is waterproof, flame resistance, long-wearing, tear-resistance and easily washable according to your requirements. 

    • Werna.

    Werna pilihan saka BLACK, GRATIS GRATIS, KHAKI, PUTIH, WOODLAND, DERSERT CAMO lan warna apa sing dikarepake.


    DETAILS 

    Size

    Komposisi kain Poliester 900D
    Jembar 51cm
    High 48cm
    bobot 1.75kg


    Peralatan nggawa entheng sing entheng

    Sistem molle sing mbantu jinis khusus kanthong, majalah, piso, senter lan liya-liyane.

    Werna kaca web molle bisa disesuaikan.

    Lebar molle lan dhuwur bisa disesuaikan.


    Cartridge Pocket

    Cartidge, majalah, piso, senter lan liya-liyane liyane bisa dimuat ing kanthong iki.

    Jembaré lan dhuwure kanthong bisa diatur.

    Packaging & Shipping

    5 PCS KARTON 
    CARTON MEAS .: 108 * 40 * 30CM

    PANALITEN
    Contact Us