+ 86 17602151636

Kabeh Kategori
EN

Sampeyan kene: Omah>Taktis Vest

Products

Contact Us

+ 86 17602151636

+ 86 17602151636

deekon01@deekongroup.com

Kamar K, Tingkat 4, Bangunan 9, No.1188 Jalan Lianhang, Kecamatan Minhang, Shanghai, 201112, China

Ndeleng Liyane
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1581493125403125.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1581493125776250.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1581493125897586.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1581493126225769.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1581493126761311.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1581493126383397.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1581493128495716.jpg

Security Guard Breathable Tactical Plate Carrier Vest

Perlindhungan Taktikal Vest

Gear Taktikal Multifunction

Sistem molle

  • Description

  • Specifications Technical

  • Packaging & Shipping

  • Inquiry

DESCRIPTION

Security Guard Breathable Tactical Plate Carrier Vest

Ngadeg Vest Taktis - Kualitas Khusus Bunder sing bisa dieling-eling lan bisa dicuci.

Visa Pertempuran Taktik Deekon wis diprodhuksi saka kain oxford 1000D kelas dhuwur. Kabeh barang digawe saka kain oksford kualitas premium sing paling apik, jahitan dadi rompi taktis awet sing bakal nganggo nganggo cuci tanpa telas. Duwe sifat saka serat kimia lan serat alami sing ndadekake luar biasa ing kain kain, resistansi abrasi, crease lan resistensi panas. Dadi, minangka kain sing ramah lingkungan.

Sehat Taktik Paling Apik kanthi Kontrol Kualitas Paling Apik.

The Deekon Tactical Vest diproduksi kanthi dipriksa karo scanner sadurunge dirakit dadi Deekon Tactical Vest lengkap. Saben Deekon Tactical Vest duwe nomer serial sing unik.

Vest Tactical Vest ing Harga sing Ora dipercaya.

Dipercaya dening pelanggan saka luwih saka 60 negara, sing kabukten bisa nylametake, lan regane sing paling apik kanggo materi sing angel, Deekon minangka taktik paling apik sing sampeyan pengin. Saben wong entuk Deeston Taktik Vest.

Specifications Technical

Fitur

  • Kain sing ramah lingkungan.

Duwe sifat saka serat kimia lan serat alami sing ndadekake luar biasa ing kain kain, resistansi abrasi, crease lan resistensi panas. Dadi, minangka kain sing ramah lingkungan.

  • Fungsi taktis.

Sistem MOLLE kanggo aksesoris sing perlu kanggo wong sing nganggo.

Sistem pembebasan Qucik sing bisa ngirit wektu nganggo rompi taktis

  • Kekahanan.

Kain jaket njaba digawe saka POLY / COTTON / NYLON / CORDURA, yaiku anti banyu, tahan geni, nganggo dawa, tahan-luh lan gampang bisa dibasuh miturut kabutuhan sampeyan.

  • Werna.

Werna pilihan saka BLACK, GRATIS GRATIS, KHAKI, PUTIH, WOODLAND, DERSERT CAMO lan warna apa sing dikarepake.


DETAILS

Size

Komposisi kain900D Polyester
Jembar51cm
High48cm
bobot1.75kg


Peralatan nggawa entheng sing entheng

Sistem molle sing mbantu jinis khusus kanthong, majalah, piso, senter lan liya-liyane.

Werna kaca web molle bisa disesuaikan.

Lebar molle lan dhuwur bisa disesuaikan.


Kanthong Cartridge

Cartidge, majalah, piso, senter lan liya-liyane liyane bisa dimuat ing kanthong iki.

Jembaré lan dhuwure kanthong bisa diatur.

Packaging & Shipping

5 PCS PER CARTON
CARTON MEAS .: 108 * 40 * 30CM

PANALITEN