+ 86 17602151636

сите категории
EN

Ти си тука : Дома>за нас

ЗА US

ШТО СМЕ


Deekon Group копродукции, ООД, професионална фабрика за огноотпорна опрема од Кина. Нашата група има 14-годишно искуство во производство на блиндиран елек, шлем против огноотпорни плочи и огноотпорна плоча за клиенти од повеќе од 60 земји. Некои земји кои се многу строги по квалитет ги сакаат нашите производи многу, како Америка, Шведска, Норвешка, Полска, Грчка, Италија, Кипар, Малезија, Саудиска Арабија, УА Е, Јужна Африка, Ангола, Камерун, Перу, Аргентина, Чиле, итн. Ние сме еден од најголемите снабдувачи на блиндирани производи за кинеската армија, вооружената полиција и полицискиот оддел.

Имаме отпорни на куршуми извештаи од кинески и американски лаборатории. Deekon Групацијата има напредна опрема и одлична технологија за да се осигура дека нашиот квалитет и нашите инженери за R&D одржуваат иновации и развој на нови производи според барањата на крајните корисници. Во меѓувреме, би можеле да обезбедиме многу конкурентна цена заради рафинирано управување со производството.

Во иднина, ние ќе продолжиме да го зафаќаме духот на претпријатието „Еден блиндиран производ е живот“, ќе го испочитуваме ветувањето „Најнапред квалитет, најмногу услуга“, ќе ги забрзаме и прошириме чекорите за истражување и развој и напорите за проширување на пазарот на нови производи.

Добавувач на професионални куршуми

Добавувач на професионални куршуми

Зошто да не одберете нас


Вашата доверба е нашата најголема движечка сила за напредок, ве молиме верувајте ни 100 проценти.

Фокусиран клиент - секогаш ќе ги поставиме потребите на нашите клиенти над нашите.

Безбедноста е наш приоритет - Ние секогаш ќе се осигураме дека секој производ што го добиваме или произведуваме има највисок квалитет на контрола и безбедност - ние штедиме животи.

Иновациите никогаш не запираат - секогаш ќе бараме да иновираме во сè што правиме за да им бидат од корист на нашите клиенти и нашата компанија.

Интегритет и почит - Ние секогаш ќе донесуваме етички одлуки, ќе бидеме транспарентни со нашите клиенти и колеги и ќе се однесуваме едни со други со достоинство и почит.

Соработка и тимска работа - Ние секогаш ќе соработуваме со сите заинтересирани страни за да обезбедиме успешни исходи.

Одговорноста е задолжителна - секогаш ќе се сметаме себеси и нашите колеги одговорни за постапките и резултатите, со цел да ги надминеме обврските и роковите.

сертификат


Вашата доверба е нашата најголема движечка сила за напредок, ве молиме верувајте ни 100 проценти.

Сертификат за штиклирање на куршуми

Сертификат за штиклирање на куршуми

Сертификат за огноотпорна плоча

Сертификат за блиндирање со елек

Главни пазари