+ 86 17602151636

sadaya Kategori
EN

Anjeun aya didieu : Imah>Tentang Kami

Ngeunaan US

INGIN Urang


Deekon Group Co., Ltd, pabrik alat pelor profésional profésional ti China. Grup kami ngagaduhan pangalaman 14 taun dina manufaktur rompi peluru, hélem peluru peluru sareng peluru peluru pikeun konsumén ti langkung ti 60 nagara. Sababaraha nagara anu ketat ngeunaan kualitas nyaah pisan ka produk urang, sapertos Amérika, Swédia, Norwégia, Polandia, Yunani, Italia, Siprus, Malaysia, Arab Saudi, UA E, Afrika Kidul, Angola, Kamerun, Peru, Argentina, Chili. jsb. Kami mangrupikeun salah sahiji supplier produk pelor paling ageung pikeun tentara Cina, pulisi bersenjata sareng jabatan pulisi.

Kami ngagaduhan laporan tés peluru ti laboratorium Cina sareng Amérika. Deekon Group ngagaduhan alat canggih sareng téknologi anu hadé pikeun mastikeun kualitas urang sareng insinyur R&D urang tetep inovasi sareng ngamekarkeun produk anyar numutkeun paménta ti pangguna akhir. Samentawis waktos, urang tiasa nyayogikeun harga anu saing pisan kumargi ngokolakeun produksi olahan.

Ka hareupna, urang bakal tetep nyandak semangat perusahaan "Salah produk pelopor mangrupikeun kahirupan", ngahargaan jangji "Kualitas munggaran, Jasa pangsaéna", nyepetkeun sareng ngagedekeun léngkah panaliti & pamekaran sareng usaha ekstensi pasar produk anyar.

Pembekal produk pelor profésional

Pembekal produk pelor profésional

Naha milih AS


Percanten anjeun mangrupikeun kakuatan pendorong anu paling hébat pikeun kamajuan, punten percanten kami 100 persen.

Konsumén Pelanggan - Urang bakal salawasna nempatkeun kaperluan palanggan urang di luhur urang sorangan.

Kasalametan mangrupikeun prioritas urang - Kami bakal tetep mastikeun yén unggal produk anu urang sumberkeun atanapi ngahasilkeun ngahasilkeun kualitas paling luhur sareng kadali kaamanan - urang ngahémat kahirupan.

Inovasi Kungsi Henteu - Urang bakal teras-terasan pikeun ngupayakeun dina sagala anu urang laksanakeun pikeun kauntungan para nasabah sareng Pausahaan urang.

Integritas sareng Hormat - Urang bakal teras nyandak kaputusan etika, transparan sareng nasabah sareng kolega urang sareng silih hormat sareng martabat sareng hormat.

Kolaborasi sareng Gawé kerja - Urang bakal salawasna kolaborasi sareng sadaya pamangku kapentingan dina pikiran pikeun mastikeun hasil anu suksés.

Akuntabilitas mangrupikeun Kedah - Urang bakal teras-terasan nahan diri sareng sasama urang anu tanggung jawab pikeun tindakan sareng hasilna, kalayan cita ngalangkungan komitmen sareng wates akhir.

sertipikat


Percanten anjeun mangrupikeun kakuatan pendorong anu paling hébat pikeun kamajuan, punten percanten kami 100 persen.

Sértip Helikopter peluru

Sértip Helikopter peluru

Sertipikat pelat peluru

Sértipikat rompi peluru

MAJLIS MAIN