+ 86 17602151636

sadaya Kategori
EN

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Lempar Peluru>Lempeng Aluminium

Taros Kami

+ 86 17602151636

+ 86 17602151636

deekon01@deekongroup.com

Kamar K, lantai 4, Gedong 9, No.1188 Jalan Jalan Lianhang, Kacamatan Minhang, Shanghai, 201112, Cina

Tingali deui
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577683803131120.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577683802634857.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577683803960183.jpg

The Cheapest Bulletproof Plate

SKU : DKBEP-01

Stock Status : In Stock, Ready to Ship.

**Price Per Plate**

$69.90 $65.90 $59.90
1-10 PCS  10-100 PCS  ≥ 100 PCS

Note: The price is FOB China price, not including the shipping cost. 

Klik di dieu, to check shipping cost.

  • gambaran

  • Spesifikasi téknis

  • panalungtikan

gambaran

** Plato Pelabuhan Paling Murah di Dunya ** 

Lempeng Keramik Level IV Stand Stand - Tiasa Ngalangkungan Sadaya Jenis Pangujian Lab

Lempeng Deekon Level IV Keramik Hard Armor nawarkeun panyalindungan NIJ Level IV. (Pencét Di dieu pikeun terang tingkat peluru). Pelat Deekon Bulletproof parantos didamel tina keramik kelas tinggi sareng UHMWPE kanggo masihan panyalindungan anu tiasa diandelkeun. Dinilai Stand-nyalira sareng multi-hit sanggup pelat ieu didesain pikeun ngéléhkeun ancaman bedil dugi ka 7.62x51, 7.62x39, 5.56x45, 7.62x63, 7.62x54R sareng pestol tina haliber naon waé. Lempeng Deekon Bulletproof tiasa lulus sadaya jenis uji laboratorium internasional. Sampel tés tiasa disayogikeun!

Lempeng Peluru Pangalusna sareng Kontrol Kualitas Anu Saé. Plato Deekon Bulletproof diproduksi dina sistem kontrol kualitas kelas luhur. Keramik dilakukeun di pabrik sorangan sareng sakumna keramik parantos diawas kalayan pamariksaan sateuacanna dirakit jadi Lempeng Deekon Bulletproof lengkep. Unggal sareng Léwi Bulletproof Deekon ngagaduhan nomer sérial anu unik.

Lempeng Tembok Saé dina Harga Anu Henteu dipercaya. The Deekon Bulletproof Plate offers a brand new, Level IV(4) Stand Alone bulletproof plate for just $ 59.9. Trusted by customers from more than 60 countries, proven to save lives, and the best value in hard plate, Deekon is the best bulletproof plate you want.  Everyone can afford the Deekon Bulletproof Plate.

Spesifikasi téknis

FITUR

  • NIJ Level IV NGADILUNG SORENG
  • Constructed with Alumina+ UHMWPE 
  • Para penembak neukteuk kanggo gerak ningkat
  • Tetep sareng tahan cai poliéster tahan
  • Anti buntut
  • Dengkung pikeun kanyamanan anu caket
  • ketebalan 23mm
  • Beurat 2.73 kg
  • Ukuran: 25 x30 cm nembak w motong

garansi 

Garansi produsén 5 Taun dina sadaya panél sareng lempeng.
Garansi Tauni kanggo sadaya operator.

 




panalungtikan
Taros Kami