+ 86 17602151636

sadaya Kategori
EN

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Pélak Pencét

Taros Kami

+ 86 17602151636

+ 86 17602151636

deekon01@deekongroup.com

Kamar K, lantai 4, Gedong 9, No.1188 Jalan Jalan Lianhang, Kacamatan Minhang, Shanghai, 201112, Cina

Tingali deui
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577677713921643.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577677713600138.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577677714305203.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577677715571977.jpg

Concealable Ballistic Vest

SKU : DKBEP-01

Status Bursa : Di Bursa, Siap Kapal.

** Harga Plato **

$99.90 $89.90 $79.90
1-10 PCS 10-100 PCS ≥ 100 PCS

Catetan: Hargana FOB China harga, sanés kalebet biaya pengiriman.

Klik di dieu, pikeun mariksa ongkos pengiriman.

  • gambaran

  • Spesifikasi téknis

  • Bungkusan & pengiriman barang

  • panalungtikan

gambaran

Ballistic Vest

Bulletproof Vest - Can Pass All Kind of Lab Testing ngadeg

Deekon Level IIIA Bueeltproof Vest nawiskeun panyalindungan NIJ Level IIIA. (Klik di dieu pikeun terang tingkat peluru). Deekon Bulletproof Vest parantos diproduksi tina kelas UHMWPE atanapi KEVLAR kanggo nyayogikeun panyalindungan anjeun tiasa percanten. Rompét peluru ieu parantos diuji sareng disatujuan pikeun standar NIJ 0101.06, anu tiasa ngeureunkeun 9mm sareng Magnet .44. Upami anjeun kantos mutuskeun yén anjeun hoyong panyalindungan tina bedil bedil atanapi senjata anu langkung beurat, anjeun kedah mendakan piring balistik. . Deekon Bulletproof Vest tiasa ngaliwat sadaya jinis tes lab internasional. Sampingan uji tiasa disayogikeun!

Pangalusna Bulletproof Vest sareng Pangendali Kualitas Terbaik.

Deekon Bulletproof Vest diproduksi dina dipariksa kalayan scanner sateuacan dirakit jadi Deekon Bulletproof Vest. Masing-masing sareng Deekon Bulletproof Vest ngagaduhan nomer serial anu unik. Upami anjeun langkung resep kana KEVLAR Bulletproof Vest, urang bakal mésér bahan ti DuPont.

Sémbak Bulletproof Besar dina Harga Anu Henteu dipercaya.

Dipercanten ku customer ti langkung ti 60 nagara, kabuktian ngahemat kahirupan, sareng nilai pangsaéna dina bahan susah, Deekon mangrupikeun kutang peluru anu pangbukaan anu anjeun pikahoyong. Saban anu ngarepkeun Deekon Bulletproof Vest.


Spesifikasi téknis

Bullet, strike & slash resistant!

Constructed with custom para-aramid

Ultra-concealable

Engineered for comfort and maneuverability

Water resistant polyester carrier with rip stop

Fully adjustable side and shoulder closures with durable high-profile VELCRO brand fasteners

Bungkusan & pengiriman barang

5 PCS PER CARTON
CARTON MEAS .: 108 * 40 * 30CM

panalungtikan