+ 86 17602151636

sadaya Kategori
EN

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Bullet Visor

Taros Kami

+ 86 17602151636

+ 86 17602151636

deekon01@deekongroup.com

Kamar K, lantai 4, Gedong 9, No.1188 Jalan Jalan Lianhang, Kacamatan Minhang, Shanghai, 201112, Cina

Tingali deui
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577691796526888.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577691829866927.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577691829249235.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577691811748378.jpg

Bullet Visor

  • gambaran

  • Spesifikasi téknis

  • panalungtikan

gambaran

NIJ 0106.01 IIIA Visor Bulletproof Bisa Ngalangkungan Sadaya Jenis Uji Lab

The Deekon Bulletproof Visor nawiskeun panyalindungan NIJ 0106.01 IIIA. (Klik di dieu pikeun terang tingkat peluru). Helm balistik ieu parantos diuji sareng disatujuan pikeun standar NIJ 0106.01, anu tiasa ngeureunkeun 9mm sareng Magnet .44. Deekon Bulletproof Visor tiasa ngaliwat sadaya jinis tes lab internasional. Sampingan uji tiasa disayogikeun!

Pangalusna Bulletproof Visor kalawan Pangendali Kualitas Terbaik. Deekon Bulletproof Visor diproduksi dina sistem kontrol kualitas kelas luhur. Sadaya prosés parantos dipariksa sareng panyeken sateuacan dirakit jadi Deekon Bulletproof Visor.

Visor anu hébat Bulletproof kalawan Harga anu teu dipercaya. Deekon Bulletproof Visor dipercaya ku konsumén ti leuwih ti 60 nagara, kabuktian nyalametkeun jiwa. Deekon mangrupikeun Visor anu paling hébat anu anjeun hoyong. Sadayana kéngingkeun Deekon Bulletproof Visor.

Spesifikasi téknis

Masihan perlindungan balistik raray ti pasisian héndsét ka handap gado
• taméng raray ku tilu posisi: 0, 45, sareng 90˚
• tahan tahan sababaraha kali
• Perlindungan Fragmentasi
• Dampak kakuatan blunt Soften
• Laminated sareng PMMA, polycarbonate, sareng TPU
• Pangiriman cahya anu luhur
• distorsi minimal
• Gampang dicabut
• Retrofits asup kana koper gaya PASGT atanapi COMBAT (ACH)

panalungtikan
Taros Kami