+ 86 17602151636

sadaya Kategori
EN

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Helét peluru>Garing Helm

Taros Kami

+ 86 17602151636

+ 86 17602151636

deekon01@deekongroup.com

Kamar K, lantai 4, Gedong 9, No.1188 Jalan Jalan Lianhang, Kacamatan Minhang, Shanghai, 201112, Cina

Tingali deui
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577683305958129.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577683306795060.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577683304270891.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577683306634555.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577683307303082.jpg

Army Green PASGT Ballistic Helmet

Helmét sareng Kevlar

Jaga peluru, shrapnel & popotongan

Gaduh stabilitas struktural

Gaduh réformasi deui pungkur

Boga stabilitas jangka panjang

Helmét nganggo UHMWPE

Konstruksi lapisan hibridisasi nganggo Upolététilén ltra-luhur-beurat-beurat (UHMWPE) inti ngamuk

Desain profil low

Dirancang pikeun kanyamanan

Kasaluyuan sareng NVG, Masker Kimia / Bio sareng alat komunikasi

Nawarkeun panyalindungan dampak anu teu ageung sareng hardware balistic-dipeunteun

3 gaya cut tiasa nyayogikeun pilihan sinyalna variabel

  • gambaran

  • Spesifikasi téknis

  • Bungkusan & pengiriman barang

  • panalungtikan

gambaran

** Helmet pangleutikna anu Murah.

NIJ 0106.01 IIIA Helet Peluru Balap- Tiasa Pasang Sadaya Jenis Uji Lab

The Deekon Bulletproof Helmet nawiskeun panyalindungan NIJ 0106.01 IIIA. (Klik di dieu pikeun terang tingkat peluru). Helm balistik ieu parantos diuji sareng disatujuan pikeun standar NIJ 0106.01, anu tiasa ngeureunkeun 9mm sareng Magnet .44. Di sagigireun ujian ieu, hélem buktina peluru ogé diuji sareng disatujuan pikeun V50 numutkeun STANAG2920, anu mangrupikeun standar pikeun bahan bukti peluru. Deekon Bulletproof Helmet tiasa ngalangkungan sagala jinis tes lab internasional. Sampingan uji tiasa disayogikeun!

Helmet pelet pangsaéna sareng Kontrol Kualitas Terbaik. Helem Helikopter Deekon dikaluarkeun dina sistem kontrol kualitas kelas luhur. UHMWPE dilakukeun dina pabrik sorangan sareng sadaya prosés parantos dipariksa nganggo scanner sateuacanna dirakit kana Helemproof Deekon Bulletproof.

Helmet Tembok Agung dina Harga Anu Henteu dipercaya. The Deekon Bulletproof Helmet nawiskeun merk anyar, NIJ 0106.01 IIIA helm peluru pikeun mung $ 99. Dipercanten ku palanggan ti langkung ti 60 nagara, kabuktian ngahemat kahirupan, sareng nilai pangsaéna dina piring susah, Deekon mangrupikeun helm peluru anu pangsaéna. Sadayana kéngingkeun Helmet Deekon Bulletproof.


Spesifikasi téknis

Tingkat Perlindungan: NIJ IIIA 9mm sareng .44 magnum

4 Sistem Gantung Titik XNUMX

Ngidinan pamakéan gratis alat umum

Cat Epoxy

Sistem Abah Fleksibel

Stabilitas ditingkatkeun sareng Resist roll-off

Tempat diukna sababaraha ukuran sirah

ukuran S M L
Sirah Sirkum (cm) 54-55
56-57 58-59
UHMWPE Beurat (kg) 1.25 ± 0.05 1.35 ± 0.05 1.4 ± 0.05
Kevlar Beurat (kg) 1.3 ± 0.05 1.4 ± 0.05 1.45 ± 0.05




Bungkusan & pengiriman barang

28 * 26 * 19cm, 1pcs / kotak

panalungtikan