+ 86 17602151636

sadaya Kategori
EN

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Helét peluru>Garing Helm

Taros Kami

+ 86 17602151636

+ 86 17602151636

deekon01@deekongroup.com

Kamar K, lantai 4, Gedong 9, No.1188 Jalan Jalan Lianhang, Kacamatan Minhang, Shanghai, 201112, Cina

Tingali deui
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577688870730620.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577688869451203.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577688870456225.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577688870783533.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577688872773073.jpg

Helm Ballistic PASGT kalayan Harga Kompetitif

SKU : DKBEP-01

Status Saham : Di Simpenan, Siap Ngirim.

** Harga Per Piring **

$99.00 $94.00 $89.90
1-10 PCS  10-100 PCS  ≥ 100 PCS

Catetan: Harga nyaéta harga FOB Cina, henteu kalebet biaya pengiriman. 

Klik di dieu, pikeun mariksa biaya pengiriman.

  • gambaran

  • Spesifikasi téknis

  • Bungkusan & pengiriman barang

  • panalungtikan

gambaran

** Helmet pangleutikna anu Murah. 

NIJ 0106.01 IIIA Bulletproof Helm- Tiasa Lulus Sagala jinis Tés Lab

The Deekon Bulletproof Helmet nawiskeun panyalindungan NIJ 0106.01 IIIA. (Klik di dieu pikeun terang tingkat peluru). Helm balistik ieu parantos diuji sareng disatujuan pikeun standar NIJ 0106.01, anu tiasa ngeureunkeun 9mm sareng Magnet .44. Di sagigireun ujian ieu, hélem buktina peluru ogé diuji sareng disatujuan pikeun V50 numutkeun STANAG2920, anu mangrupikeun standar pikeun bahan bukti peluru. Deekon Bulletproof Helmet tiasa ngalangkungan sagala jinis tes lab internasional. Sampingan uji tiasa disayogikeun!

Helmet pelet pangsaéna sareng Kontrol Kualitas Terbaik. Helem Helikopter Deekon dikaluarkeun dina sistem kontrol kualitas kelas luhur. UHMWPE dilakukeun dina pabrik sorangan sareng sadaya prosés parantos dipariksa nganggo scanner sateuacanna dirakit kana Helemproof Deekon Bulletproof. 

A Great Bulletproof Helmet at an Unbelievable Price. The Deekon Bulletproof Helmet offers a brand new, NIJ 0106.01 IIIA helm anti peluru ngan ukur $ 99. Dipercanten ku palanggan ti langkung ti 60 nagara, kabuktosan ngahémat nyawa, sareng nilai paling saé dina pelat keras, Deekon mangrupikeun hélem peluru pangsaéna anu anjeun pikahoyong. Sadayana tiasa mampuh Deekon Bulletproof Helm.


Spesifikasi téknis

Helmét nganggo UHMWPE

Hybridized layer construction with an Ultra-high-molecular-weight polyethylene (UHMWPE) ballistic core

Desain profil low

Dirancang pikeun kanyamanan

Kasaluyuan sareng NVG, Masker Kimia / Bio sareng alat komunikasi

Nawarkeun panyalindungan dampak anu teu ageung sareng hardware balistic-dipeunteun

3 gaya cut tiasa nyayogikeun pilihan sinyalna variabel


Tingkat Perlindungan: NIJ IIIA 9mm sareng .44 magnum

4 Sistem Gantung Titik XNUMX

Ngidinan pamakéan gratis alat umum

Cat Epoxy

Sistem Abah Fleksibel

Stabilitas ditingkatkeun sareng Resist roll-off

Tempat diukna sababaraha ukuran sirah

ukuran

S

M

L

Sirah Sirkum (cm)

54-55

56-57

58-59

Beurat (kg)

1.25 +/- 0.05

1.35 +/- 0.05

1.45 +/- 0.05




Bungkusan & pengiriman barang

28 * 26 * 19cm, 1pcs / kotak


panalungtikan
Taros Kami