+ 86 17602151636

sadaya Kategori
EN

Anjeun aya didieu : Imah>barang>Lempar Peluru>Silicon carbide Plate

Taros Kami

+ 86 17602151636

+ 86 17602151636

deekon01@deekongroup.com

Kamar K, lantai 4, Gedong 9, No.1188 Jalan Jalan Lianhang, Kacamatan Minhang, Shanghai, 201112, Cina

Tingali deui
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577684277901286.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577684277408994.jpg
  • https://www.ballisticequipment.com/upload/product/1577684277886896.jpg

Level IV Silicon Carbide Bulletproof Plate

  • gambaran

  • Spesifikasi téknis

  • panalungtikan

gambaran

** Plato Pelabuhan Paling Murah di Dunya ** 

Level IV Stand Alone Ceramic Plate - Can Pass All Kind of Lab Testing

The Deekon Level IV Ceramic Hard Armor Plate offers NIJ Level IV protection.(Click Here to know bulletproof level). Deekon Bulletproof plates have been manufactured from the high grade ceramic and UHMWPE to provide protection you can count on. Rated Stand-alone and multi-hit capable this plate was designed to defeat rifle threats up to 7.62x51, 7.62x39, 5.56x45, 7.62x63, 7.62x54R and pistols of any caliber. Deekon Bulletproof Plate can pass all kind of international lab test. Testing samples can be provided!

The Best Bulletproof Plate with Best  Quality Control. Plato Deekon Bulletproof diproduksi dina sistem kontrol kualitas kelas luhur. Keramik dilakukeun di pabrik sorangan sareng sakumna keramik parantos diawas kalayan pamariksaan sateuacanna dirakit jadi Lempeng Deekon Bulletproof lengkep. Unggal sareng Léwi Bulletproof Deekon ngagaduhan nomer sérial anu unik.

Lempeng Tembok Saé dina Harga Anu Henteu dipercaya. Plate Deekon Bulletproof trusted by customers from more than 60 countries, proven to save lives, and the best value in hard plate, Deekon is the best bulletproof plate you want.  Everyone can afford the Deekon Bulletproof Plate.

Spesifikasi téknis

FITUR

  • NIJ Level IV STAND ALONE
  • Wangun sareng Silicon Carbide + UHMWPE 
  • Para penembak neukteuk kanggo gerak ningkat
  • Tetep sareng tahan cai poliéster tahan
  • Anti buntut
  • Dengkung pikeun kanyamanan anu caket
  • ketebalan 24mm
  • Beurat 2.39 kg
  • Ukuran: 25 x30 cm nembak w motong

garansi 

Garansi produsén 5 Taun dina sadaya panél sareng lempeng.
Garansi Tauni kanggo sadaya operator.

panalungtikan
Taros Kami